Basistraining "Samen verder"

Deze cursus volgt direct na de Puppytraining 'Leren samenwerken' of Basistraining 'Leren samenwerken' . Samen met je hond verder werken aan onder andere: nog betere zelfbeheersing, de geleerde oefeningen tijdens de voorgaande puppy- of basistraining maken we tijdens deze cursus een stapje lastiger en moeilijker. Denk hierbij aan: meer afleiding en bv verandering in tijdsduur.

De oefeningen waar we onder andere mee aan de slag gaan zijn: netjes meelopen, zit, af en netjes blijven dit al op redelijk grote afstand van de baas. En ja we gaan tijdens deze cursus ook steeds meer los van de lijn werken! Ook gaan we verder met het naar de plaats sturen en daar netjes blijven (ook met afleiding). En we gaan een stap verder met oa zoeken, puzzelen en speurwerk. En uiteraard oefenen we het netjes hierkomen in lastigere situaties, ook met meer afleiding.

Aan de liefhebbers van de sport en spel elementen in onze lessen is ook in deze cursus gedacht: we zetten regelmatig leuke en nuttige hindernissen en toestellen op het veld die we tijdens de lessen gebruiken. Samen verder werken aan een prettige huishond die zijn lijf goed en beheerst onder controle leert krijgen.

Info Lessen 

De cursus Basistraining "Samen verder" is op dinsdag of woensdagavond. Een cursus bestaat uit 8 lessen van ongeveer 1 uur en de kosten hiervoor zijn €75,00. We hanteren kleine trainingsgroepen van maximaal 6 cursisten. 

Deze cursus kunnen jullie volgen als de Puppytraining 'Leren samenwerken' en/of Basistraining 'Leren samenwerken' doorlopen zijn. Is dit bij jullie nog niet het geval, maar wil je wel graag deelnemen aan deze cursus? Neem dan eerst even contact met ons op, meestal is er wel iets mogelijk.