*** Laatste Nieuws! ***

FIJN! We mogen weer beginnen met de lessen (9 juni a.s)!

Na een pauze van een paar maanden in deze corona tijd is het heel fijn dat we weer les kunnen geven. Uiteraard volgen we hierbij de richtlijnen van het RIVM. Daardoor gaan er wellicht dingen soms ietsje anders dan men van ons gewend is. We hanteren op dit moment vaste groepen en nieuwe instroom gaat in overleg. Voor ieders veiligheid. We vragen om jullie begrip hiervoor. 

Echter: ons enthousiasme, de drive om jullie zo goed mogelijk te helpen en de persoonlijke aandacht en lessen op maat blijven overigens wel zoals vanouds! Zien we elkaar snel weer? 

Bij Go with the Flow Hondenschool trainen we door in de vakantie! We houden GEEN vakantiestop!

Bij Go with the Flow Hondenschool kan je terrecht voor de volgende cursussen: Puppytraining, Basistraining en voor de aller jongsten is er ook een Kind & Hond cursus. Ook is het mogelijk om je op te geven voor de actieve hondensporten Agility en Hoopers. Voor de allrounders of juist voor de mensen die eerst willen ontdekken wat echt bij zijn of haar hond past is er een Sport & Spel cursus waar je met de verschillende vormen van hondensport gaat kennismaken in combinatie met gehoorzaamheid en spel. Daarnaast bieden we regelmatig leuke workshops aan.

Je kunt bij ons terecht met je pup, puber en volwassen (senior) hond. Alle rassen zijn welkom! We vinden het belangrijk dat iedereen op een plezierige en leuke manier met zijn of haar hond kan trainen. Onze groepen zijn klein (max 6 cursisten) en er staan twee gecertificeerde instructeurs voor de groep. In de lessen is er veel ruimte voor individuele aandacht. Er wordt gebruik gemaakt van positieve en een druk vrije trainingsmethode. 


Zo wordt kennismaken en trainen bij Go with the Flow Hondenschool nog leuker! 

Klik hier voor het inschrijfformulier

Graag tot snel! 

Melanie en Rina 

 
home1
home2
home3

Go with the Flow Hondenschool is.... fun, actief, samen met je hond, creatief, een goede band met je hond opbouwen en vooral plezier......héél véél plezier!

Meer info Inschrijven

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte!